Friday, February 1, 2008
Malamku yang sunyi..... Isk...
Hmmm.. last nite mcm sunyi jeee...
normally ada yg menemani
tapi last nite takde pun..
hung out wif fren bincang bab keta kena sita..
bincang bab kenduri kendara sana sini..
bincang bab nak sewa back hoe...
huhuhu..
korang tau tak back hoe tu sebulan kalu nak sewa rm8000 wooo
bestnya kalau jadi penternak back hoe tu
tak kira le brand JCB ke, CASE ke, Catepillar ke..
sama je rega dia..
till half an hour past midnite,

balik umah...
wat lesson plan sket sampai hari isnin nyer coz nak antar arini
buat 20 mins da siap..
on laptop wat kacau sana sini..
BORED..
tatau nak buat apa..
n kesian laks nak kacau member2 da tengah malam cenggini..
padam2 sms yg menyemakkan fon..
main amek2 gambar..
gambar apa yg aku amek smalam yea.. nah, tengok le..
huhuhu..
accessories yg gue pakai smalam..
bsama my second fon samsung...
pic taken using my first fon..
reduce resolution coz letih arr nak upload kat sini
n then guna fon samsung tu laks...
utk amek pic ni..
apada, takde keja tul..


yuck..huduh nyer pic.. besa le, resolution kecik..
rasa mcm nak amek pic both fon..
tapi nak carik mana camera.. 4get it lah..
tapi yg nyatanya...
both of my fon jenis slide..
mcm pompuan je guna fon slide ni.. ehehehe
tapi tah le, i like...
stylo gitew..
jenis flip aku da guna.. memanjang engsel osak.. huhuhu
pasni nak pakai fon amende laks yea..
pakai dua ni je la sampai patah riuk..
N80 tu housing da huduh..
tukar housing ke tukar fon?
hmmm... budget budget...
tulis lagi lenkali..
kalau diikutkan, manyak nak tulis ni..
tapi nanti takde idea laks..
sum other time k..
posted by zoulle @ 8:49 AM   2 comments
about me
My Photo
Name:
Location: ~penang, kuantan, rome~, Malaysia

~under construction~

Post Terdahulu
Archives
Comments

Links
Template by
Blogger templates