Saturday, December 27, 2008
Irdina... Dulu n sekarang..
Lama x masukkan pic irdina kat sini... rasa mcm nak letak plak mlm ni.. huhuhu..



















posted by zoulle @ 9:57 PM   4 comments
Mobilku yang terkini..
ni la aktiviti aku yang utama time cuti ni.. bikin keta.. huhuhu.. di sini ingin saya lampirkan sikit pic keta saya yang tak seberapa tu.. huhuhu
satu masa dulu..siap senget bumper tu.. huhu

gini la gayanya kalau da masuk skool..

pastu...

da siap yg tu...


lastly... kekalkan imej waja.. keta mesia... huahuahua

isinya???

itulah sket sebanyak pic mobilku itewww.. heheheh
posted by zoulle @ 9:32 PM   1 comments
Wednesday, December 24, 2008
Gegambar...
isk, tetiba jadi malas plak nak upload pic dengan networkyg lemau ni.. sowi ea, nanti la upload.. huahuahuahuahua... ampuuunnnn
posted by zoulle @ 11:45 PM   4 comments
Kembali bermula...
bismillahirahmanirrahim..

da lama aku tak tulis blog aku ni.. da banyak menerima kecaman blog berhabuk lah, simpan kat muzium lah, tutup blog lah.. eheheheh... sowi guys.. bz menikmati cuti semaksimum mungkin laaaa.. n till today, tinggal x sampai 2 minggu lagi da nak buka skolah.. so bole la nak mengaktifkan balik blog ni... :)

many things yg da berlaku semenjak kebelakangan ni.. kalau buat recap balik sepanjang cuti ni, tak tertaip aku nanti.. jap nak pikir apa yg berlaku ea...

  1. sambutan hari raya aidilfitri
  2. sambutan hari raya aidiladha
  3. bbq raya haji
  4. keta yg da siap bikin
  5. piknik sana sini
  6. jadi juara penang pertandingan catur bestari
  7. trip ke langkawi
tu ja yg utama dalam cuti ni.. yg tak utama pun banyak gak tapi tak larat la nak tulis.. huhuhu... bila balik penang this time banyak dah perubahan.. banyak soping complex da naik.. jusco ada tesco ada, memacam la yg dah ada...

cuti ni pun banyak lepak umah ja.. keta lama gak masuk spital.. fulus pun secara halus dan mulus spent utk keta tu... huahuahua.. sabo je lahhh... buat sekali ja... ingatkan da takmo bikin2 keta ni tapi da terjebak lagi plak dahhhh.. ni buat utk pleasure of driving ja.. race2 sume takmo dah tapi sket2 tu ada la jugak race.. huhuhu..

trip ke langkawi pun kurang best sket tahun ni.. LIMA langkawi pun takde tahun ni.. pi lepak2 ja pastu balik.. beli okok ja banyak.. huhuhu...

nanti la nak post pic2 utk setiap topik kat atas tu k.. da malas nak tulis la... nak taip lagi, sms lagi... huhuhu.. x menang tangan wehhh.. gut nite all..
posted by zoulle @ 10:46 PM   0 comments
about me
My Photo
Name:
Location: ~penang, kuantan, rome~, Malaysia

~under construction~

Post Terdahulu
Archives
Comments

Links
Template by
Blogger templates